ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης – 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 στο Παραθαλάσσιο Πάρκο Λεμεσού, εκδήλωση για την Ημέρα την Ευρώπης και την 20η επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Κύπρο, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και το Δήμο Λεμεσού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με περίπτερα πληροφόρησης πρεσβείες Κρατών Μελών της ΕΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, καθώς και σχολεία πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Υπουργείο Οικονομικών με περίπτερα πληροφόρησης για το Πρόγραμμα Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» και το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου.

Κατά την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εγκαινίασε έκθεση φωτογραφίας για τα 20 χρόνια της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην έκθεση παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, έργα τα οποία υλοποιήθηκαν στην Κύπρο από το 2004 μέχρι σήμερα, με συγχρηματοδότηση από τα Ταμεία της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ που αλλάζουν τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]