ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

Εκδηλώσεις

Ημερίδες Πληροφόρησης

Εκδήλωση «Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και εμείς»

Το ίδρυμα Πανίκος Χατζηχαμπής διοργάνωσε στις 4 Μαρτίου 2024 στο σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία, την εκδήλωση «Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και εμείς» η οποία στόχο είχε να ενημερώσει τους πολίτες για τα έργα που χρηματοδοτεί η Πολιτική Συνοχής στην  Κύπρο, τα οφέλη αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν από την υλοποίησή τους στο νησί μας.

Η εκδήλωση ήταν η δεύτερη από τις τέσσερις που διοργάνωσε σε Κύπρο και Βρυξέλλες το Ίδρυμα Χατζηχαμπή στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα «Η Συνοχή είμαστε εμείς» το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO).

Στο έργο συμμετείχαν επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός Omega Channel, ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος FM και η ιστοσελίδα nomisma, οι οποίοι ήταν και οι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης (Δήμαρχος Λευκωσίας), Ανθή Φιλιππίδου (Διευθύντρια Πολιτικής Συνοχής και ΠΔΠ), Κωνσταντίνος Πετρίδης (Πρώην Υπουργός Οικονομικών), Χαράλαμπος Προύντζος (Νομικός), Χρίστος Τσίγκης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων), Ιωσήφ Ιωσήφ (Δημοσιογράφος – Αναλυτής, Διευθυντής FMW). 

Ημερήσια Διάταξη

agenda-event-the-european-cohesion-policy-and-us

Παρουσίαση

Presentation-the-european-cohesion-policy-and-us-event
Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]