ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

Ημερίδα για την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ: Ευκαιρίες για Επιχειρήσεις, Ιδιώτες και Τοπικές Αρχές

15 Ιουνίου, 2023

Information-day-on-EU-Cohesion-PolicyOpportunities-for-Businesses,-Individuals-and-Local-Authorities-image

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2023 στη Λευκωσία, ημερίδα ενημέρωσης για την «Πολιτική Συνοχής της ΕΕ: Ευκαιρίες για Επιχειρήσεις, Ιδιώτες και Τοπικές Αρχές», η οποία διοργανώθηκε από την κοινοπραξία εταιριών Aspon Consulting και Alpha Κύπρου, σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Υπουργείο Οικονομικών, ως η αρμόδια Διαχειριστική Αρχή για τα Προγράμματα που συγχρηματοδοτούνται από τα Ταμεία Πολιτικής Συνοχής στην Κύπρο.

Η ημερίδα διενεργήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Cohesion Policy Stands by You!» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά στην «Υποστήριξη των μέτρων πληροφόρησης σχετικά με την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ», με συνεργάτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία.

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και των αρμόδιων Υπουργείων, υπογράμμισαν τη σημασία της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ, ενώ ενημέρωσαν τους πολίτες για τις ευκαιρίες και τα διαθέσιμα κονδύλια μέσω του νέου Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027».

Επισημάνθηκε ότι, μέσα από τα Ταμεία της Πολιτικής Συνοχής υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα, μειώθηκε η ανεργία και αντιμετωπίστηκαν κρίσεις στον τόπο μας. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν success stories έργων που υλοποιήθηκαν με τη βοήθεια κονδυλίων που εξασφαλίστηκαν μέσα από τα Προγράμματα της Πολιτικής Συνοχής στην Κύπρο.

Για να δείτε υλικό από την ημερίδα πατήστε εδώ

Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]