ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

Τελετή Παρουσίασης Αποτελεσμάτων Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Κοινωνικής Ένταξης του Δήμου Λευκωσίας

22 Φεβρουαρίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22/02/2024, τελετή παρουσίασης των αποτελεσμάτων τριών συγχρηματοδοτούμενων έργων κοινωνικής ένταξης του Δήμου Λευκωσίας: Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δικτύωσης «ΤΟ ΣΤΕΚΙ» και Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης «ΚΕΕΑΕΔ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, του Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπων Υπηρεσιών της Κυβέρνησης, καθώς και ατόμων που επωφελήθηκαν από τις υπηρεσίες των Κέντρων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Λευκωσίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Τα έργα αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας πολύπλευρης κοινωνικής πολιτικής προσφέροντας ουσιαστικές και ποιοτικές υπηρεσίες και δράσεις βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σημειώνεται ότι, η αποκατάσταση και η διαμόρφωση των κτηριακών εγκαταστάσεων των τριών Κέντρων συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, ενώ τα προγράμματα και οι υπηρεσίες των Κέντρων «Ουράνιο Τόξο» και «ΚΕΕΑΕΔ» υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021–2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο που αφορά στο Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», πατήστε εδώ

Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]