ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

15η Συνάντηση του Διακρατικού Δικτύου της Γενικής Διεύθυνσης REGIO (Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Απλοποίηση

15th Meeting of DG REGIO Transnational Network (TN) on Simplification image


Στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό η 15η συνάντηση του Διακρατικού Δικτύου για την Απλοποίηση, της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας και τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν 100 εμπειρογνώμονες από 25 Κράτη-Μέλη, περιλαμβανομένου και της Κύπρου, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων για απλοποίηση των Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα ταμεία της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ, αντλώντας από τα διδάγματα των προηγούμενων και παρόντων περιόδων προγραμματισμού.

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων του διημέρου θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας και αξιολόγησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο την αξιοποίηση και υιοθέτηση τους.

Σημειώνεται ότι, η συνάντηση συγχρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027».

Για να δείτε υλικό από τη συνάντηση πατήστε εδώ 

Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]