ΘΑλΕΙΑ 2021-2027

Επισκέψεις Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων σε Έργα Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Λευκωσίας

Επισκέψεις Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων σε Έργα Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Λευκωσίας ONCB62~1

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Θεμάτων Nicolas Schmit, συναντήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 με τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη στο Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν τα Προγράμματα που λειτουργούν στο Κέντρο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κα Μυρτώ Ζαμπάρτα, η Δημοτική Γραμματέας του Δήμου κα Μύρια Πηλακούτα και η Προϊστάμενη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας κα Σταυρούλα Γεωργοπούλου. Αργότερα επισκέφτηκαν το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης «ΚΕΕΑΕΔ», όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Κέντρου.

Τα Προγράμματα στα δύο Κέντρα Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών υλοποιούνται με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027», ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις των Κέντρων συγχρηματοδοτήθηκαν από την ΕΕ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πολιτικής Συνοχής 2014-2020.  

Φωτογραφικό Υλικό

Κάντε κλικ για να αξιολογήσετε αυτόν τον Ιστότοπο
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]